Laden Evenementen

Green Business Club Energy Ontbijt

Graag nodigen wij je uit om op dinsdag 7 maart aan te sluiten bij het Green Business Club Rotterdam Alexander Energy Ontbijt. Deze bijeenkomst vindt plaats op locatie bij onze participant Croonwolter&dros aan de Marten Meesweg 25 . De inloop is om 8.00 uur en we sluiten af om 9.15 uur.

Lancering routekaart
Tijdens het ontbijt lanceren wij met trots de Routekaart collectieve aanpak energieneutraal centrumgebied Rotterdam Alexander. Al geruime tijd wordt door het kernteam van de Projectgroep Energie samengewerkt aan het ontwikkelen van de routekaart.

Het kernteam Energie bestaat uit de volgende participanten:

  • Eneco
  • Equans
  • Uniper
  • Croonwolter&dros
  • Royal HaskoningDHV
  • Rabobank

Deze Routekaart is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van de Provincie Zuid-Holland en de Gemeente Rotterdam en vormt tevens een blauwdruk voor vergelijkbare gebieden (commercieel-zakendistrict in steden).

Concrete projecten
De next step is toewerken naar de Uitvoeringsagenda waarmee wij als collectief concrete energieprojecten zullen uitrollen in het centrumgebied.

Rotterdam doet het licht uit!
Daarnaast bespreken we de lopende GBC programma’s en wisselen we ervaringen uit.  Zoals bijvoorbeeld de actie “Rotterdam doe(t) het licht uit! waarvoor een spectaculaire film is gemaakt. De Green Business Clubs Rotterdam Centrum en Alexander willen zorgen dat alle onnodige lichten in kantoren uitgaan tussen 23.30 en 06.00 uur. Van vergaderruimtes tot bedrijfsrestaurants en van entrees tot trappenhuizen. Overal geldt: Het licht kan uit als er niemand is. Dat bespaart energie en kosten.

Kortom: een interessant programma dat je niet mag missen! Want alleen door met elkaar samen te werken aan duurzaamheidsprojecten kunnen we de gewenste versnelling maken richting een toekomstbestendig en het meest duurzame zakendistrict van Nederland.

Aanmelden
Kom je ook? Neem dan gerust betrokken directie- en/of managementleden mee die zich bezighouden met het onderwerp. Zij zijn van harte welkom. Aanmelden kan door te mailen naar Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief