Laden Evenementen

CleanUp Walk Rotterdam Alexander

Vorig jaar organiseerden wij de CleanUp Walk Rotterdam Alexander. Na het succes van deze eerste editie zijn wij verheugd jullie uit te nodigen voor de tweede editie die plaatsvindt op 28 september! Rotterdam Alexander – plasticvrij! Dat is het doel van deze mooie actie. Met elkaar stropen wij wederom de mouwen op voor een schone stad zonder plastic en vuil. Dit gaan wij doen op dinsdag 28 september i.s.m. het bestuur en de leden van Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander.

Als jij het vorig jaar hebt gemist, denk je nu misschien: wat houdt de CleanUp Walk Rotterdam Alexander in?! Het is een actie waarbij wij met medewerkers en bewoners van de bedrijven uit het zakelijke district Rotterdam Alexander en omgeving zoveel mogelijk plastic vuil gaan inzamelen.

Vorig jaar deden ruim 30 ondernemers en werknemers mee, die in totaal 107 kilo zwerfafval hebben opgehaald. Dit jaar willen wij natuurlijk dat record verbreken! Klik hier voor een terugblik op de succesvolle CleanUp Walk van vorig jaar!

Wij vinden het belangrijk om een stuk bewustwording in de omgeving te creëren waarin wij werken en wonen. Help je mee? Meld je dan voor 21 september aan via carola@greenbusinessclub.nl.

Duur van de walk
De CleanUp Walk Rotterdam Alexander duurt 1,5 tot 2 uur. De route zal door het shopping- en kantorengebied van Prins Alexander lopen. Denk hierbij aan de Hoofdweg, Watermanweg, George Hintzenweg, Marten Meesweg en industrieterrein Prins Alexander (Koperstraat).

Netwerkborrel
Wij maken hier uiteraard een gezellig relatie-evenement van voorzien van een warm ontvangst & na-borrel bij Wilskracht Bar & Keuken aan het Prins Alexanderplein.

Programma | dinsdag 28 september
14.00 uur welkom door Green Business Club, educatief programma
14.45 uur start CleanUp Walk
16.45 uur einde CleanUp Walk en teamfoto met de ‘buit’
16.45 uur netwerkborrel (hapje/drankje)
17.30 uur afsluiting

Deelname
Per bedrijf kun je kosteloos deelnemen met 1 team van vier personen. Wil je met meerdere teams/personen meedoen dan bedragen de deelnamekosten € 25,- p.p.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief