Laden Evenementen

Bedrijfsbezoek aan KPN

Op maandag 27 juni vindt een bedrijfsbezoek aan KPN plaats, exclusies voor participanten en partners van Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander. Het gaat om de locatie KPN XL Store Rotterdam (Alexandrium Megastores. Jeroen Cox (strategic lead energy & environment) neemt ons deze middag mee in hoe duurzaamheid wordt bestuurd bij KPN.

Al 10 jaar (!) staat KPN in de Dow Jones Sustainability Index, hiermee zijn zij wereldwijd het enige telecombedrijf die zoveel jaren achterelkaar blijft voldoen aan de steeds weer aangescherpte duurzaamheid normen. KPN is sinds 2015 klimaat neutraal en heeft zich tot doel gesteld om in 2040 netto geen uitstoot meer te realiseren in de keten.

Hier vindt KPN een mooie aansluiting met onze participant Eneco, binnen Eneco’s One Planet Plan. In een samenwerking tussen KPN en Eneco wordt er gewerkt aan het versnellen van de energietransitie en de duurzame toekomst van Nederland.

Tijdens de bijeenkomst van 27 juni, verzorgt Jeroen Cox een presentatie waarin hij duurzaamheidsprojecten van KPN toelicht. Voorafgaand zal er op locatie een borrel zijn, waarna ook een hapje gegeten kan worden.

Het programma
18.00 uur: welkom, inloop met borrel
18.30 uur: drinks & bites
19.00 uur: presentatie KPN
20.00 uur: Q&A
21.00 uur: napraten

Dus noteer alvast in je agenda: 
Datum: maandag 27 juni
Tijd: 18.00 – 21.00 uur
Locatie: KPN XL Store Rotterdam, Watermanweg 301, Rotterdam

Aanmelden
Aanmelden is verplicht en kan door te mailen naar Carola Kalishoek, programmamanager GBC Rotterdam Alexander via carola@greenbusinessclub.nl. Neem ook gerust betrokken collega’s mee. Zij zijn van harte welkom!

We hopen jullie op 27 juni te mogen verwelkomen en zien jullie aanmelding graag tegemoet!

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Nieuwsbrief