2024/06/10 geplaatst in Afval, Algemeen, Circulair

Van Kast tot Krat: honderden voedselproducten gedoneerd aan Voedselbank Capelle

Van 21 tot 31 mei vond de Keukenkastjes-actie plaats, waar diverse bedrijven zich met volle energie inzetten voor de Voedselbank Capelle. Met resultaat: honderden voedselproducten werden gedoneerd aan de voedselbank.

Coca-Cola Europacific Partners, Sodexo en Croonwolter&dros zich met volle energie ingezet om overtollige deze producten te verzamelen en te doneren. Krat na krat werd gevuld met liefde en solidariteit, met als doel de Voedselbank Capelle te ondersteunen en voedselverspilling tegen te gaan in het kader van het project Zero Waste van GBC Rotterdam Alexander. We zijn ontzettend trots op de inzet en samenwerking van onze participanten.

Onze dank gaat uit naar iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige initiatief. Dankzij hun inzet maken wij het samen mogelijk om een glimlach te toveren op de gezichten van de mensen die het nodig hebben én dragen we bij aan het verminderen van voedselverspilling. Jullie inzet en toewijding zijn inspirerend en laten zien wat we samen kunnen bereiken.”

Meer informatie
Wil je meer weten over deze actie? Neem contact op met Floor Haverbus via floor@greenbusinessclub.nl.