2024/03/22 geplaatst in Algemeen

CGI en CK Capital aan boord als nieuwe participanten

We zijn verheugd om CGI en CK Capital Partners te verwelkomen als de nieuwste participanten van Green Business Club Rotterdam Alexander!

CGI, een van de grootste IT- en business consultancybedrijven, brengt een schat aan expertise en innovatie met zich mee. Hun toewijding aan duurzaamheid en technologische vooruitgang sluit naadloos aan bij onze missie om samen te werken aan een groenere en duurzamere toekomst.

Ook verwelkomen we CK Capital Partners, een vooraanstaand vastgoedbedrijf dat zich toelegt op het investeren en strategisch beheren van kantoorpanden in Nederland. Hun betrokkenheid bij vastgoedbeheer zal een waardevolle aanvulling zijn op onze inspanningen voor een groen zakelijk landschap in Rotterdam Alexander.

Samen zullen we onze krachten bundelen en streven naar innovatie, duurzaamheid en positieve verandering binnen onze gemeenschap en daarbuiten.

Welkom aan boord, CGI en CK Capital Partners! Laten we samen bouwen aan een duurzamere toekomst.

Meer informatie
Interesse in participantschap of meer weten over GBC Rotterdam Alexander? Neem contact op met Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl.