2023/10/25 geplaatst in Mobiliteit

Steeds meer duurzame mobiliteit in de toekomst!

Vanaf 1 januari 2024 treedt de Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit in werking. Deze rapportageverplichting is een belangrijke stap naar meer duurzaamheid en efficiëntie. Maar hoe zit dit precies in elkaar? Green Business Club Rotterdam Alexander organiseerde de kennissessie Mobiliteit om hier meer inzicht over te verkrijgen.

Onlangs vond de Mobility Week plaats en stonden we stil bij het verduurzamen van onze mobiliteitsalternatieven. Zeker met oog op de nieuwe Rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit is dit een belangrijk onderwerp waar we over na moeten gaan denken. Organisaties met meer dan 100 werknemers zijn verplicht om inzicht te verschaffen in zowel het zakelijke verkeer als het woon-werkverkeer van hun medewerkers.

Om ons hierop voor te bereiden, nodigden we Elske van de Fliert van Zuid Holland Bereikbaar uit voor een informatieve presentatie. Elske lichtte ons in over de details van deze nieuwe rapportageverplichting en waarom het zo cruciaal is voor de toekomst van duurzame mobiliteit. Verder deelde Jeanette van der Heide van Eneco haar best practices op gebied van mobiliteit.

Meer informatie
Als je deze sessie hebt gemist, blijf op de hoogte voor meer evenementen bij Green Business Club Rotterdam Alexander, of mail voor meer informatie naar floor@greenbusinessclub.nl of carola@greenbusinessclub.nl