2023/03/24 geplaatst in Energie

Rotterdam doet het licht uit tijdens Earth Hour, maar ook structureel daarnaast

Zaterdag 25 maart is 20:30 tot 21:30 is het Earth Hour: 60 minuten het licht uit om aandacht te vragen voor de natuur op aarde. Tijdens dit uur wordt er stilgestaan bij de effecten van klimaatverandering en hoe we dit samen kunnen veranderen. Doe ook mee aan Earth Hour en laat zien dat je natuur op aarde belangrijk vindt!

Structureel de lichten uit
De campagne Rotterdam doet het licht uit” is in december 2022 van start gegaan. Green Business Club Rotterdam Alexander en Rotterdam Centrum streven ernaar dat alle onnodige lichten uitgaan tussen 23:30 en 06:00. Het licht mag van ons namelijk altijd na kantooruren uit, niet alleen tijdens Earth Hour. Dit is een extra moment om stil te staan bij klimaatverandering en om energie en kosten te besparen.

Wat te doen in het donker tijdens dit uur?
Via deze link klik je op een podcast die laat zien hoe jij als ondernemer echt kan bijdragen aan een duurzamere wereld.
https://open.spotify.com/show/4oL4U5tMQXUT7zv3IMqhiV?si=882ebdddde624751

Meer informatie
Wil je meer weten over Rotterdam doet het licht uit? Neem contact op met Carola Kalishoek via carola@greenbusinessclub.nl.