2023/01/25 geplaatst in Algemeen

Floor Haverbus aan de slag als assistent programmamanager bij GBC Rotterdam Alexander

Green Business Club Rotterdam Alexander groeit! Floor Haverbus versterkt het team als assistent programmamanager en gaat Carola Kalishoek ondersteunen om het gebied Rotterdam Alexander verder te verduurzamen.

Floor Haverbus is momenteel bezig met het afronden van haar bachelor Human Resources Management aan de Hogeschool Rotterdam. Floor heeft een halfjaar stage gelopen bij Felyx Sharing, waar duurzaam transport word aangeboden als oplossing tegen de toenemende verstedelijking. Ze komt nu Carola Kalishoek ondersteunen als assistent programmamanager.

“Tijdens mijn stage ben ik erachter gekomen dat ik me graag wil verdiepen in verschillende aspecten van duurzaamheid. Het is een belangrijk en blijvend groeiend onderwerp in onze samenleving. Ik ben blij dat ik mijn steentje kan bijdragen aan een duurzamer Rotterdam Alexander!”

Het bestuur heet Floor van harte welkom binnen het team en kijkt uit naar een mooie samenwerking!