2022/03/20 geplaatst in Algemeen

Zuid-Holland Bereikbaar in gesprek met voorzitter Marco Bunk

Als communicatiepartner is Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander nauw betrokken bij de Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit Rotterdam. Vanuit deze samenwerking is Marco Bunk, voorzitter GBC Rotterdam Alexander, geïnterviewd door Zuid-Holland Bereikbaar.

Marco Bunk, voorzitter GBC Rotterdam Alexander ging in gesprek met Zuid-Holland Bereikbaar over de Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek, groenafval als start voor nieuw product, waar het om draait bij GBC Rotterdam Alexander en de transitie binnen mobiliteit.

Aansluiting bij Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit Rotterdam
Volgens Marco geldt ook hier het ‘laten we van elkaar leren en elkaar inspireren’. Dat maakt de aansluiting bij Klimaatalliantie Duurzame Mobiliteit ook meer dan logisch; op het gebied van duurzaamheid en mobiliteit gebeurt er namelijk veel in Rotterdam.

Benieuwd naar de transitie binnen mobiliteit? Wil je meer weten over groenafval of waar het om draait bij GBC Rotterdam Alexander? Lees dan het hele interview met Zuid-Holland Bereikbaar!

Wil je meer weten over GBC Rotterdam Alexander? Neem dan contact op met Carola Kalishoek, programmamanager GBC Rotterdam Alexander via carola@greenbusinessclub.nl