2021/08/18 geplaatst in Algemeen

Annabel Wickel sluit als projectmanager aan bij GBC Rotterdam Alexander

Green Business Club (GBC) Rotterdam Alexander verwelkomt Annabel Wickel als student-assistent en projectmanager in het team. Met de groei van activiteiten rondom het verduurzamen van de regio Rotterdam Alexander, is het bestuur blij met deze uitbreiding binnen de organisatie.

Annabel Wickel begon haar opleiding ‘International Business and Management’ in 2018 aan de University of Applied Sciences Rotterdam. Begin 2021 liep Annabel haar internationale stage in Caribisch Nederland om zich bezig te houden met verduurzaming van de BES eilanden in opdracht van de Rijksdienst CN.

“Tijdens mijn stage in Caribisch Nederland ben ik nog enthousiaster geworden over het thema duurzaamheid. Het is een onderwerp waarbij creativiteit en actualiteit samenkomen. Ik ontdek hierin graag de mogelijkheden om een bijdrage te leveren aan een nog duurzamer Rotterdam Alexander!” 

Het bestuur heet Annabel van harte welkom binnen het team en kijkt uit naar een goede samenwerking!

Mocht u contact op willen nemen, dan kan dat via annabel@greenbusinessclub.nl.