2020/10/14 geplaatst in Circulair, Event

Online symposium Circulair Ondernemen Loont!

Samen met Duurzaam Capelle, Economisch Netwerk Capelle (ENC) en Circulair Ondernemen Challenge – Capelle aan de IJssel organiseerde Green Business Club Rotterdam Alexander op dinsdag 6 oktober een interactief webinar over circulair ondernemen, live vanuit het Isala Theater! Tijdens deze virtuele bijeenkomst o.l.v. presentator Roelof Hemmen werd er ingegaan op het feit dat samenwerking op gebied van duurzaamheid loont, wat kansrijk is en hoe je circulair zakendoen van de grond kunt krijgen.

Live vanuit het Isala Theater werd het interactieve symposium over circulair ondernemen onder leiding van Roelof Hemmen uitgezonden. Twee ondernemers werden bevraagd op het podium en twee ondernemers lieten in een videoboodschap zien welke stappen zij zetten op het gebied van circulair ondernemen. Rode draad in hun verhalen, samenwerking op gebied van duurzaamheid loont. Deel wat kansrijk is en laat elkaar zien hoe je circulair zakendoen van de grond kunt krijgen.

Eline Kik, directeur Green Business Club Nederland, haakte daar mooi op in en sprak over hoe bedrijven zich kunnen verenigen om een sterkere partner te zijn richting overheden. Ook aanwezig twee studenten die vanaf de zijlijn door Hemmen gevraagd werden om namens de jongere generatie hun observaties te delen. Dit was ook een mooie gelegenheid voor de gemeente Capelle aan den IJssel om meer te vertellen over haar ambities en de wens om nauw met het bedrijfsleven samen te werken. George Derksen, projectleider circulaire economie sloot af met een mooie oproep.

Kijk naar een korte impressie of de uitgebreide samenvatting.