2020/10/09 geplaatst in Algemeen

GBC Rotterdam Alexander verwelkomt Engie als participant

Het bestuur van Green Business Club Rotterdam Alexander is blij om te kunnen melden dat Engie Services participant is geworden.

Engie Services West, gevestigd aan de George Hintzenweg, is deze maand toegetreden tot het Green Business Club netwerk, waarbij het de wens heeft uitgesproken bij te dragen aan de verschillende projectgroepen. Het bestuur van GBC Rotterdam Alexander ziet de kennis en kunde van Engie als goede aanvulling op de aanwezige kennis over verduurzaming van het gebied.

Engie is geen vreemde binnen het landelijke GBC-netwerk en draagt bij aan kennisdeling als partner van GBC Nederland. Daarnaast heeft Engie dit jaar voor GBC Den Haag Beatrixkwartier een routekaart gepresenteerd voor een energieneutraal gebied.
Green Business Club Rotterdam Alexander kijkt uit naar de samenwerking!