2020/10/07 geplaatst in Mobiliteit

Probeer een elektrische deelscooter

In samenwerking met aanbieders van elektrische deelscooters Felyx, Check en GO Sharing biedt de Verkeersonderneming medewerkers uit Rotterdam Prins Alexander nu de mogelijkheid om 45 minuten lang een deel e-scooter uit te proberen.

Deelvervoer is duurzaam, neemt in verhouding weinig plek in en is relatief goedkoop. Een deel e-scooter is ideaal als vervanging van de auto in de stad, om naar het ov (station of halte) te reizen of om naar (zakelijke) afspraken te gaan. Met een e-scooter is een langere afstand gemakkelijk te overbruggen.

Geen eenmalige registratiekosten en 45 minuten gratis reizen. Dit kan bij Felyx en GO Sharing zelfs verdeeld worden over meerdere ritten. De actie wordt georganiseerd door Ways2go, de campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming met als doel het beter en duurzaam bereikbaar maken van de regio. De scooters staan  in Den Haag, Rotterdam, Delft, Lansingerland, Schiedam, Vlaardingen, Hoek van Holland, Barendrecht, Alblasserdam en op Voorne-Putten.

Kijk hier voor meer informatie en om je aan te melden.