2020/09/08 geplaatst in Algemeen

Zeb Holthuis aan de slag bij GBC Rotterdam Alexander

Green Business Club Rotterdam Alexander groeit en is op steeds meer duurzaamheidsthema’s actief. Het bestuur van GBC Rotterdam Alexander is daarom blij met de komst van Zeb Holthuis als projectmanager.

Zeb Holthuis is in september 2020 begonnen met zijn masteropleiding Beleid en Politiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zeb is hierbij met name geïnteresseerd in onderwerpen rondom duurzaamheid. Hij gaat programmamanager Carola Kalishoek ondersteunen in het werk voor GBC Rotterdam Alexander.

‘Binnen het vakgebied Beleid en Politiek lijkt het mij leuk om bezig te zijn met duurzaamheid. Daarom kijk ik er erg naar uit om bij GBC Rotterdam Alexander te werken en om samen met u bij te dragen aan de verduurzaming van het centrumgebied in Rotterdam Prins Alexander.’

Mocht u contact willen opnemen dan is Zeb bereikbaar via zeb@greenbusinessclub.nl. Het bestuur kijkt uit naar een goede samenwerking!