2020/06/08 geplaatst in Algemeen, Circulair, Energie, Logistiek, Mobiliteit

GBC Rotterdam Alexander presenteert jaarplan 2020

Green Business Club Rotterdam Alexander is in zijn tweede jaar (2019) begonnen aan een aantal mooie projecten. Ook zijn er nieuwe participanten verwelkomd waarmee verder wordt gebouwd aan een duurzaam en levendig Rotterdam Prins Alexander. De plannen die in 2020 worden uitgevoerd kunt u lezen in het Jaarplan 2020.

In 2019 zijn mooie resultaten geboekt, zoals:

  • Oplevering Powernest op het dak van het Techniekcollege.
  • Ondertekeningen Green Deal Zero Emissie Stadslogistiek en Intentieverklaring Stimuleren E-Taxi
  • Participatie in de ontwikkeling van het Rotterdams Klimaatakkoord

In 2020 werken participanten van GBC Rotterdam Alexander binnen de projectgroepen samen aan bijvoorbeeld de ontwikkeling van een deelmobiliteitshub in het gebied, het verduurzamen van goederenvervoer en wordt onderzocht hoe afvalstromen gezamenlijk kunnen worden aangepakt. Bent u benieuwd naar de andere projecten en verdere plannen? Lees het Jaarplan 2020 hier.