2020/04/15 geplaatst in Levendigheid

Voedselbank Capelle aan den IJssel en MAX Capelle bundelen krachten

Om de doelgroep van de Voedselbank die het nu moeilijk heeft te ondersteunen heeft MAX Capelle de krachten gebundeld met de Voedselbank in Capelle aan den IJssel.

Kassem Taha en Willem Groenendijk van de Voedselbank zijn enthousiast over het aanbod van MAX Capelle om het transport van de pakketten voor een deel op zich te nemen. Willem Groenendijk (tevens (bestuurslid Green Business Club Rotterdam Alexander):  “na het starten van de succesvolle actie vanuit de Voedselbank om geld binnen te halen binnen Capelle is dit een mooie volgende stap”.

Dirk ten Have van MAX Capelle, aanbieder van mobiliteit:  “het vervoeren van de doelgroep staat nu, helaas, stil ,maar het is zonde om ook de MAX niet te gebruiken. De vrijwilligers die normaal de MAX besturen zijn blij met deze oplossing tijdens deze zeer zware tijden”.

De bedoeling is dat na deze Corona periode wordt gekeken hoe deze samenwerking kan blijven. De intentie van beide partijen is volop aanwezig.