2020/02/04 geplaatst in Logistiek, Mobiliteit

Wethouder Arno Bonte tekent Green Deal Zero Emission Stadslogistiek

Op 3 februari 2020 tekende wethouder Arno Bonte de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek namens Gemeente Rotterdam.

Met het tekenen van de Green Deal Zero Emission Stadslogistiek geven bedrijven en organisaties aan dat ze de ambitie hebben om in 2025 het gebied emissievrij te te laten bevoorraden. Green Business Club Rotterdam Alexander heeft, evenals verschillende andere GBC’s, deze Green Deal ondertekend in de zomer van 2019. Hiermee wordt het doel gesteld om projecten op te starten die bijdragen aan deze ambitie. Deze projecten worden gedragen en ondersteund door de participanten die hebben meegetekend.
We zijn blij dat de wethouder nu met zijn handtekening extra kracht heeft gegeven aan onze gezamenlijke ambitie goederenvervoer te verduurzamen.