2019/10/16 geplaatst in Geen categorie, Mobiliteit

Eneco eMobility inspireert met ‘Charging your drive’

Begin oktober organiseerde Eneco eMobility ‘Charging your drive’ om klanten en partners te inspireren in hun mobiliteitsopgave.

Eneco eMobility is in 2007 begonnen als een project tussen Gemeente Rotterdam en Eneco, waarna ze doorgingen als een aparte afdeling ‘ Eneco Elektrisch Laden’. In maart 2018 is het een zelfstandige onderneming geworden, met Eneco als 100% aandeelhouder. Onder het motto ‘e-mobility made e-asy geeft Eneco eMobility advies op maat en verzorgt het de installatie van de laadpalen, de hosting, het onderhoud en de service bij storingen en problemen.

Tijdens dit event werd met onder andere Christel Reynaerts, CEO van Alphabet Nederland, gekeken naar de uitdagingen die bedrijven hebben bij het omschakelen naar elektrisch rijden. Zie hieronder een kleine impressie van dit evenement waar 120 klanten en partners aanwezig waren.

Eneco is participant van Green Business Club Rotterdam Alexander en zet zich daarmee in voor verduurzaming van het gebied.