2019/04/26 geplaatst in Energie

Succesvolle Inspiratielunch bij Eneco!

Een eerste inspiratielunch georganiseerd door Green Business Club Rotterdam Alexander en Eneco in het schitterende pand van Eneco.

Een inspirerend verhaal van Wiert-Jan de Raaf over de transitie van duurzaamheid. Bart Wouda van IBIS Power vertelde vol trots en passie over de #PowerNEST als oplossing tot verduurzaming voor hoogbouw en het verhaal over de samenwerking vanuit IBIS Power, Rabobank Rotterdam, Techniek College Rotterdam en Green Business Club Rotterdam Alexander wat heeft geleid tot een wereldprimeur en samenwerking onderwijs en bedrijfsleven. 

Als laatste spreker trad inspirator Eef Smits van Techniek Nederland op over de toekomst van technisch personeel en de tekorten die er momenteel zijn binnen de technische beroepen. De oproep om techniek (nog) meer centraal te stellen binnen het primair onderwijs is een handreiking naar bedrijfsleven om samen deze oproep nog meer geluid te geven. 

Kortom, veel inspiratie, een prima biologische lunchen voor ons als bestuur een reden om spoedig de volgende inspiratielunch te plannen.