Rotterdam Kop van Zuid doe(t) het licht uit

Om lichtverspilling in de regio tegen te gaan doet Green Business Club Rotterdam Kop van Zuid mee aan het licht-uit campagne. Dit project is erop gericht om energiebesparing te bevorderen. Dus doe jij ook het licht uit? Wij helpen je daarbij.

Waarom moet het licht uit?
Ook in Rotterdam Kop van Zuid brandt er onnodige lichten tussen 00:00-06:00, terwijl er niemand meer in het pand aanwezig is. Dit zorgt niet alleen voor onnodige kosten, onnodig hogere CO2 footprint van jouw bedrijf, maar het geeft ook lichtoverlast voor dieren. Lichtverspilling dus.

Amsterdam Zuidas – Sloterdijken en Rotterdam gingen je voor
De campagne vindt dit jaar opnieuw plaats op meerdere plekken in Nederland. Naast Zaanstad doen ook Hilversum, Eindhoven Spoorzone, Hilversum, Kop van Zuid Rotterdam, Den Bosch Spoorzone en Green Hotel Club mee. De campagne krijgt veel media aandacht. Zo was Amsterdam Zuidas bij de NOS te zien. Zie hier de fantastische beelden van Rotterdam en raak geïnspireerd door de beelden van Sloterdijken. Graag zetten wij ook Rotterdam Kop van Zuid donker op de kaart met een mooie film met aangesloten organisaties.

Wie kunnen meedoen?
De campagne licht uit is voor zowel onze participanten als andere bedrijven in Rotterdam Kop van Zuid. Meedoen is kosteloos. Door mee te doen aan deze campagne, laat je als bedrijf zien dat je aan de slag bent met duurzaamheid. Het zorgt ervoor dat jouw bedrijf positieve bekendheid krijgt.

Na aanmelding worden deelnemers op de hoogte gehouden en uitgenodigd voor bijeenkomsten en kennissessies. Vragen mail naar: menno@greenbusinessclub.nl.

Deelnemende bedrijven
Deze bedrijven gingen je voor: