Word participant van GBC Rotterdam Centrum en werk samen met andere stakeholders om het gebied (nog) duurzamer te maken!

DOEN staat voorop bij de kersverse Rotterdamse GBC in het centrumgebied. Samen komen we verder: door kennis te delen, maar met name door kansen te benutten die voor individuele bedrijven lastig zijn te realiseren of die door opschaling veel meer impact maken. Denk en werk mee in de projectgroepen samen met je buren, leer nieuwe mensen kennen en maak impact met en voor je organisatie.

In gesprek over participantschap GBC Rotterdam Centrum? Neem contact op met voorzitter van het bestuur Robin Koorevaar voor een vrijblijvend gesprek.

Green Business Club Rotterdam Centrum biedt u als participant:

Concrete Initiatieven

U vindt partners om gezamenlijk concrete initiatieven en activiteiten op het gebied van duurzaamheid in gang te zetten en te houden.

Netwerk

U krijgt direct toegang tot een uitgebreid netwerk van koplopers in duurzaam ondernemen.

Actieve Deelname

U kunt actief deelnemen in projectgroepen en kennissessies gericht op concreet resultaat.

Inspiratie

U kunt anderen inspireren met uw ideeën en activiteiten op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Platform

U draagt via een gezamenlijk platform actief bij aan de profilering van zowel uw eigen organisatie als uw vestigingsplaats als internationaal koploper in duurzaamheid.

Facilitatie

U kunt rekenen op een faciliterende rol vanuit Green Business Club Rotterdam Centrum voor het oppakken van duurzame initiatieven. Via de tweejaarlijkse Programmaraad heeft u invloed op het programma van Green Business Club Rotterdam Centrum.

Participantenbijdrage

Voor de continuïteit van GBC is de financiële bijdrage essentieel. Afhankelijk van de eigenschappen van het bedrijf/organisatie betaalt een participant een bedrag tussen de EUR 0,- en EUR 5000,- per jaar. Deelname aan GBC Rotterdam Centrum wordt automatisch verlengd tenzij de participant uiterlijk drie maanden vóór het einde van het kalenderjaar schriftelijk opzegt. Andere voorwaarden voor deelname aan GBC zijn dat u een binding heeft met centrumgebied van Rotterdam, het netwerk niet primair ziet als een netwerk om te ‘halen’, maar ook bereid bent te ‘brengen’ en te ‘delen’. U gebruikt het netwerk niet primair voor commercieel gewin.