Laden Evenementen

Participantenbijeenkomst GBC Rotterdam Centrum

Zet 7 maart in je agenda, want dan vindt de eerste participantenbijeenkomst van 2022 plaats. En jawel deze is live! Het is tijd om (eindelijk) echt samen te komen en te gaan werken aan onze doelstellingen.

Doel bijeenkomst
Tijdens de bijeenkomst presenteren we ons jaarplan. Samen met jullie gaan we hier concreet invulling aan geven. We zijn immers geen praatclub maar een DOE club. Belangrijk daarbij is dat we precies weten welke collega’s zijn aangehaakt of willen aanhaken op welk thema. Met elkaar zullen we dan per thema bepalen welke projecten we dit jaar gaan uitvoeren en na de bijeenkomst direct mee aan de slag kunnen.

Spelregels
Het is essentieel dat er per participant minstens 1 afgevaardigde aanwezig is. Nog liever zien we dat er meerdere personen uit de organisatie aanwezig zijn. Haak daarom zo veel mogelijk collega’s aan die een actieve rol kunnen vervullen. In het aanmeldformulier vragen we daarom ten minste 1 collega ook in te schrijven en stuur deze uitnodiging vooral intern door.

Schrijf jezelf en collega in via het aanmeldformulier!

Programma
12.00 – 12.30 Inloop met lunch
12.30 – 12.45 Welkom en presentatie jaarplan door bestuur
12.45 – 13.15 Parallelronde 1:
– Energie
– Aval & Circulariteit
13.15 – 13.45 Parallelronde 2:
– Mobiliteit & Logistiek
– Klimaatadaptatie
13.45 – 14.00 Oogsten van projecten, acties en to do’s
14.00 Einde

Locatie
We zijn nog bezig met het vinden van een geschikte locatie. Uiteraard in Rotterdam Centrum. Dit laten we jullie z.s.m. weten.

We hopen jullie allen te zien op 7 maart, wij hebben er zin in!

Voor vragen neem contact op met Marjon Uyterlinde, programmamanager GBC Rotterdam Centrum via marjon@greenbusinessclub.nl

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.