Laden Evenementen

Kick-off GBC Rotterdam Centrum

Achter de schermen – en dat is heel letterlijk – is hard gewerkt aan de oprichting van Green Business Club (GBC) Rotterdam Centrum. En we kunnen van start! De founding partners presenteren in aanwezigheid van wethouder Arno Bonte op 9 februari a.s. digitaal de eerste plannen van de kersverse GBC.

Een aantal grote bedrijven uit Rotterdam Centrum en de gemeente gaan samenwerken om hun bedrijf en het gebied te verduurzamen. Het initiatief GBC Rotterdam Centrum komt vanuit Amsterdam: Loyens & Loeff en ABN Amro stelde vanuit GBC Amsterdam Zuidas voor de mogelijkheden te verkennen voor een GBC bij andere kantoorlocaties. Binnen de kortste keren spraken ook founding partners APPM, Gemeente Rotterdam, Postillion Hotels, Rabobank, Robeco en WTC Rotterdam hun enthousiasme uit! Al snel zijn stappen ondernomen voor het oprichten van een Green Business Club in Rotterdam Centrum en op dinsdag 9 februari gaat GBC Rotterdam Centrum officieel van start!

U bent van harte welkom op dinsdag 9 februari 2021 van 16.00 – 17.00 uur voor de feestelijke kick off via Zoom.

Aanmelden
Aanmelden kan via deze link.

Op het programma
De bijeenkomst staat in het teken van kennismaking, interactie en de introductie van de thema’s waarmee GBC Rotterdam Centrum aan de slag gaat:
1) Energie
2) Logistiek & Mobiliteit
3) Circulair & Afval
4) Klimaatadaptatie

Green Business Club staat voor doen. Binnen deze vier thema’s werken we concrete projecten uit, waarmee we bijdragen aan de verduurzaming en verlevendiging van Rotterdam Centrum.

Meedoen met het initiatief of wenst u meer informatie? Mail naar voorzitter van het bestuur Robin Koorevaar via robin.koorevaar@nl.abnamro.com.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.