Laden Evenementen

Kennissessie regelgeving: CSRD

Om bij te dragen aan het Parijse Klimaatakkoord moeten veel Zuidasbedrijven vanaf 2024/2025 verplicht rapporteren over duurzaamheidsbeleid. Deze EU-wetgeving wordt Corporate Sustainability Reporting Directive genoemd.

De Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) is een nieuwe richtlijn die organisaties vanaf 2024/2025 verplicht te rapporteren over de impact van hun activiteiten op mens en milieu. Om vanaf 2024/2025 succesvol te rapporteren, moet je je als grootbedrijf op tijd voorbereiden in strategie, beleid en data. Green Business Club Zuidas en Sinzer/Grant Thornton organiseren deze digitale kennissessie over CSRD, waar je meer te weten komt over wat de CSRD voor jouw organisatie betekent. Ook bieden we concrete handvatten om aan de slag te gaan met de CSRD.” Lees hier meer over CSRD.

Aanmelden kan hier.
Voor vragen, mail naar Diederik Imfeld, projectmanager GBC Zuidas.

Sinzer/Grant Thornton is voorloper op het gebied van duurzaamheid, impact en impact meten. De directe aanpak van strategie, data, rapportage en advies helpt organisaties van klein tot groot transformeren. De inzet: de échte impact van organisaties op mens en milieu maximaal verbeteren.

GBC Zuidas faciliteert kennisdeling tussen participanten over duurzaamheidsstrategie (CSR/ESG/MVO). Dit doen we tijdens ons CEO-Ontbijt, Impact-Cafés en kennissessies over specifieke thema’s.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.