Laden Evenementen

Kennissessie: Meten is weten!

Afgelopen december 2022 zijn we de campagne ‘Rotterdam doet het licht uit!’ gestart. Green Business Clubs Rotterdam Centrum en Alexander willen ervoor zorgen dat alle onnodige lichten in kantoren uitgaan tussen 23.30 en 06.00 uur. Van vergaderruimtes tot bedrijfsrestaurants en van entrees tot trappenhuizen. Overal geldt: Het licht kan uit als er niemand is. Dat bespaart energie en kosten. Dat is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

In het kader van deze campagne, worden er twee kennissessies georganiseerd.

Op 6 april 2023 van 11:00 – 12:00 uur gaat de kennissessie over het volgende onderwerp: Meten is weten!

Stichting Stimular heeft voor zowel GBC Rotterdam Alexander als Centrum een nulmeting uitgevoerd bij onze participanten. Stefan Romijn zal in deze inspirerende sessie zijn conclusies uit deze rapporten toelichten:

  • Wat zijn de overeenkomsten en verschillen in deze gebieden?
  • Wat zijn de quick wins en wat zijn de langere termijn oplossingen?

Daarnaast presenteert Wiert-Jan de Raaf van Eneco namens de projectgroep Energie van GBC Rotterdam Alexander de “Routekaart Energieneutraal commercieel zakendistrict Rotterdam Alexander”. Deze routekaart is voortgekomen uit de nulmeting van Stichting Stimular en mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rotterdam en Provincie Zuid-Holland. GBC Rotterdam Alexander zal binnenkort starten met de implementatie van de routekaart. Een mooi concreet voorbeeld!

Aanmelden
Wil je aanwezig zijn bij deze online kennissessie? Meld je aan via het aanmeldformulier!

Meer informatie
Wil je meer informatie over deze kennissessie of de campagne Rotterdam doet het licht uit? Neem contact op met Marjon Uyterlinde via marjon@greenbusinessclub.nl.

Interesse in de andere online kennissessie? Op 30 maart van 11:00 – 12:00 uur vindt die plaats, met als onderwerp: Lichten uit & Veiligheid.

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.