Laden Evenementen

Energieneutrale gebieden: Routekaarten voor bestaande bouw

Vanaf 11 april organiseert Green Business Club Nederland de symposiumreeks ‘Van Ambitie tot Aanpak: Energieneutrale gebieden’ om zo concreet mogelijk handvatten te bieden om te komen tot een energieneutraal gebied.

AanmeldenWilt u bij een van de sessies van het symposium aanwezig zijn? Meld u dan aan via het aanmeldformulier. Het volledige programma ontvangt u dan uiterlijk 28 maart.

Digitale werksessie Routekaarten kantoorgebouwen/ Uitvraag energieonderzoeken GBC
Donderdag 12 mei 11.00 – 12.00 uur

In Utrecht en Beatrixkwartier deden participanten een uitvraag voor hun ambitie om in 2030 energieneutraal te zijn. Voor Utrecht Centraal doet InEnergie dat. In Rotterdam Centrum en Amsterdam Zuidas staan de GBC’s  op het punt een soortgelijke uitvraag te doen. InEnergie licht de aanpak in Utrecht toe. Wat zijn lesson learned voor GBC’s die op het punt staan zo’n uitvraag te doen?

Doelgroep: participanten van Green Business Club die actief zijn binnen de projectgroep Energie en huurders, beheerders en/of eigenaren van kantoorgebouwen.

Meer informatie 
Wenst u meer informatie over het symposium of heeft u vragen? Neem dan contact op met Diederik Imfeld, projectmanager GBC Nederland via diederik@greenbusinessclub.nl.

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door: Bouwinvest, CBRE, Croonwolter&dros, EQUANS, Hompe&Taselaar, InEnergie, Postillion Hotels, Vastgoeddokter en Zelfstroom.

 

Meer Evenementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.