2023/03/29 geplaatst in Mobiliteit

Mogelijkheden rondom Hub in Rotterdam

De gemeente Rotterdam maakt zich hard voor efficiëntere en groenere logistieke stromingen in de binnenstad. Een mogelijkheid die zij onderzoeken om hieraan bij te dragen is het creëren van hubs buiten de stad die bedrijven op een efficiëntere manier bevoorraden van hun kantoorartikelen.

Zo komen er minder vaak vrachtwagens en busjes de stad in wat de doorstroming verbetert. Er zijn al aanbieders in Rotterdam die deze diensten aanbieden. Green Business Club Rotterdam Centrum ondersteunt dit initiatief en doet hierbij een oproep aan al haar participanten. Het is namelijk niet alleen interessant voor jouw bedrijf, maar ook voor je medehuurders in het verzamelgebouw of je directe buren.

Iets voor jouw organisatie?
Wil je meer weten over deze mogelijkheden? Stuur dan een mailtje naar marjon@greenbusinessclub.nl en we koppelen je aan de juiste personen!

Andere Green Business Clubs zetten zich ook in voor mobiliteit en logistiek
Naast GBC Rotterdam Centrum, zetten ook andere lokale Green Business Clubs zich in om de mobiliteit, logistiek en bereikbaarheid in hun gebied te verbeteren. Ben je benieuwd naar wat andere lokale GBC’s doen binnen dit thema? Neem dan een kijkje op de GBC Kennisbank voor een impressie!