2022/06/20 geplaatst in Algemeen, Organisatie

Even voorstellen: Ons nieuwe bestuurslid Tom Schilderman

Het is alweer even geleden maar we hebben een wisseling in ons bestuur gekregen. Lucas van Krugten heeft ons helaas moeten verlaten maar daarvoor hebben we een heel enthousiast bestuurslid in de plaats terug gekregen: Tom Schilderman. We stellen hem graag even voor!

Tom Schilderman heeft het stokje van Lucas van Krugten als General manager van Postillion hotel & convention centre WTC Rotterdam overgenomen en daarmee dus ook de bestuursfunctie van de Green Business Club Rotterdam Centrum.

Het Postillion Hotel is een van de founding partners van Green Business Club Rotterdam Centrum en laat duurzaamheid een steeds belangrijker onderdeel worden binnen de bedrijfsvoering. Ze streven ernaar om binnen hun inkoop beleid duurzame keuzes te maken zoals het bundelen van vervoersbewegingen en het gebruiken van duurzame producten in de hotelkamers, bar en keuken.

Tom: “Als organisatie, vinden wij het belangrijk om een positieve bijdrage te geven aan de omgeving waar wij gevestigd zijn. Of dit nu op het gebied van duurzaamheid is of samenwerkingsvormen, de deelname aan de GBC Rotterdam Centrum past daar uitstekend bij. Vanuit mijn rol als General Manager ben ik de verbinding tussen deze twee en heb daardoor invloed in de keuzes die we maken aangaande duurzaamheid. Daarmee draag ik direct bij aan een beetje mooiere wereld en daar wordt ik persoonlijk erg blij van”

Wij zijn als mede bestuursleden en programma manager dan ook erg blij met Tom. Al sinds zijn ‘korte’ tijd dat hij bestuurslid is zorgt hij goed voor ons en onze participanten tijdens onze (projectgroep) bijeenkomsten in het Postillion Hotel. Een echte hospitality man!