2022/06/01 geplaatst in Algemeen

Het dashboard duurzaamheid prestaties 2021 kan ingevuld worden

Het is weer zover, de vragenlijst voor 2021 is gereed en kan worden ingevuld! Hiermee wordt er data aangeleerd voor het Dashboard Duurzaamheidsprestaties.

Green Business Club focust op de uitvoering van concrete projecten en vindt het belangrijk om haar duurzame impact in kaart te brengen. Het dashboard geeft inzicht in hoe participanten van verschillende lokale Green Business Clubs scoren op het gebied van afval, mobiliteit en energie. Bekijk het nieuwe dashboard hier en lees in dit artikel meer over de nieuwe inzichten.

Dit is nog maar het begin! Impact en progressie gaan we pas echt zien als we data verzamelen over meerdere jaren en wanneer zo veel mogelijk participanten meedoen.

Nu is Green Business Club Rotterdam Centrum nog een jonge club en hebben we over de jaren 2019 en 2020 van ‘slechts’ vier participanten de gegevens binnen. Het lijkt daarom misschien of we 100% groene stroom hebben en de Parijs doelstellingen op gebied van energie verbruik al bijna gehaald hebben maar dit geeft een nog wat vertekend beeld.

Daarom roepen we alle participanten op om de vragenlijst over 2021 voor 1 juli 2022 in te vullen! Ook is het mogelijk om nog de gegevens van 2019 en 2020 aan te leveren. Alle participanten zijn persoonlijk hierover gemaild.

Geen mail ontvangen of vragen? Neem dan contact op met programmamanager Marjon Uyterlinde via marjon@greenbusinessclub.nl