2022/02/21 geplaatst in Afval, Algemeen, Circulair, Klimaat, Logistiek, Mobiliteit

Urban Department Store Rotterdam nieuwe participant van Green Business Club Rotterdam Centrum

Green Business Rotterdam Centrum (GBC RC) begint het jaar met een nieuwe participant, en wat voor één! De Urban Department Store Rotterdam (UDSRotterdam) werkt voor vastgoedeigenaren, horeca ondernemers en retailers in het centrum van Rotterdam.

Met maar liefst 330 retailers en 65 vastgoed eigenaren geeft UDSRotterdam uitvoering aan de grootste economische BIZ van Nederland: BIZ Rotterdam Centrum. Daarnaast promoten ze het centrum én de stad Rotterdam met toffe content op hun platform en socials #RotterdamCentrum.nl

Samen werken aan het verduurzamen van de bedrijfsvoering
We zijn daarom hartstikke blij dat we nu samen aan de slag kunnen om al deze BIZ-leden te helpen met het verduurzamen van hun bedrijfsvoering. Concreet betekent dit dat we gaan werken aan een toolbox met praktische aanbevelingen, quick wins en kansen voor een duurzame bedrijfsvoering op te zetten binnen al onze vier thema’s: Energie, Afval & Circulariteit, Logistiek & Mobiliteit en Klimaatadaptatie.

Marlou van Cappellen: “Door ons aan te sluiten bij de GBC RC halen we expertise in huis op het onderwerp duurzaamheid. We weten #RotterdamCentrum als geen ander op de kaart te zetten, organiseren impactvolle evenementen en zorgen voor een hoog niveau qua schoon, heel & veilig. Samen met GBC RC kunnen we nu ook werken aan de kansen die we zien in het ondersteunen van een duurzame bedrijfsvoering voor onze leden. Een waardevolle stap waarbij we nu al uitkijken naar het uitrollen van de toolbox.”

Namens Green Business Club Rotterdam Centrum en al haar participanten, een hartelijk welkom aan UDSRotterdam!

Interesse in participant worden?
Wil je meer informatie over GBC RC of heb je interesse om participant te worden? Neem contact op met Marjon Uyterlinde, programmamanager GBC RC via marjon@greenbusinessclub.nl