2021/06/14 geplaatst in Algemeen

Marjon Uyterlinde, nieuwe programmamanager van GBC Rotterdam Centrum

Sinds 1 april is Marjon Uyterlinde aan de slag als programmamanager van Green Business Club Rotterdam Centrum. Na jaren internationaal actief te zijn geweest op het gebied van duurzaamheid, is het tijd om haar mouwen op te stropen voor Rotterdam.

Marjon Uyterlinde is een gedreven programmamanager en kijkt uit naar het uitvoeren van concrete projecten die het centrum van Rotterdam fijner, mooier en vooral duurzamer maken. Naast haar functie als programmamanager, is ze ook event organiser bij haar eigen bedrijf ‘Bureau Door’.

Met haar gedrevenheid en haar binding met Rotterdam, is zij een zeer geschikte programmamanager voor GBC Rotterdam Centrum:
“Ik woon al jaren in Rotterdam West en ken de stad door en door. Dit geldt zowel privé als zakelijk. Ik ben veelal te vinden in de horeca van Rotterdam, boksend buiten in de parken van de stad of in een hot yogales.
Wat bij mij past binnen de Green Business Club is waar zij ook voor staan: DOEN! Samenwerken met bedrijven en ondernemers met hoge duurzaamheidsambities en werken aan een betere leefomgeving binnen de stad aan de hand van concrete projecten.

Rotterdam, Make it happen!”

Marjon werkt nauw samen met het bestuur en is bezig met de opstart van de projectgroepen Energie, Afval & Circulair en Mobiliteit.

Geïnteresseerd in kennismaken, aansluiten bij Green Business Club Rotterdam Centrum of op een bepaalde manier en/of onderdeel samenwerken? Stuur een mail naar marjon@greenbusinessclub.nl

Marjon Uyterlinde