Gepost door Green Business Club - Beatrixkwartier
2019/02/14 geplaatst in Afval, Circulair, Klimaat

Week van de circulaire economie in Beatrixkwartier

In het Haagse Beatrixkwartier staan we niet stil! Wist u dat er in het Beatrixkwartier bij het recent lid geworden  FMO – Dutch Development Bank bijenkasten op het dak staan en er een 3D recycle petfles printer in de hal staat? Er sinds een maand bij MN een wormenhotel van duurzaam hout staat om groenteresten van de catering te composteren? Er meerdere insectenhotels geplaatst zijn in het gebied. Er voor diverse bedrijven via de HaagseZwam oesterzwammen op koffieprut gekweekt worden? Er actief samengewerkt wordt om het restafval terug te dringen? Circulaire inkoop goed op de agenda staat. Er nog veel meer goede duurzame ideeën in uitvoering zijn?

Participeren in de Green Business Club is een eenvoudig en toegankelijk middel om uw eigen bedrijfsvoering te verduurzamen door kennisdeling en uitvoering van best practices. Waar mogelijk trekken Participanten gezamenlijk op om duurzame projecten te realiseren. Door deelname aan de Green Business Club kan uw bedrijf zich profileren als duurzame voorloper. Daarnaast hebben de Participanten van de club de gezamenlijke ambitie om het Beatrixkwartier als duurzaam gebied op de kaart te zetten ter bevordering van het vestigingsklimaat en de leefbaarheid van het gebied, dus ook voor de medewerkers van uw bedrijf.

Kijk op onze site naar de andere projecten of mail naar programmamanager Manja Meuleman voor meer informatie: manja@greenbusinessclub.nl.