Gepost door Green Business Club Zuidas
2022/07/05 geplaatst in Algemeen, Mobiliteit

Twee weken fietsend in de buitenlucht naar je Zuidaskantoor

Op maandag 29 augustus start een nieuwe groep Zuidassers die twee weken lang gratis een e-bike of speedpedelec kan gebruiken om van en naar het werk te komen. Ook deze zomer kun je iedere twee weken je eigen leenfiets ophalen. De enige voorwaarden: je moet op ten minste 10 kilometer van je werk in Zuidas wonen & de fiets moet je normale OV- of autoreis van en naar Zuidas vervangen.

Team testte het zelf
Het team van Green Business Club Zuidas organiseert al verschillende jaren deze energieke actie vanuit het platform Van A tot Zuidas en in samenwerking met Qicq. Na alle enthousiaste reacties van de deelnemers, wilden ze het eigenlijk ook zelf wel eens uitproberen. Hoe dat beviel? Bekijk onderstaand filmpje!

Klaar om het te proberen?
Ook deze zomer kun je als werknemer van Zuidasbedrijven gratis en vrijblijven twee weken een e-bike of speed pedelec uitproberen. De gewone e-bike gaat ongeveer 25 km/u, met de Stromer (speed pedelec) worden snelheden tot 45 km/u gehaald en is een helm (meegeleverd) verplicht.

Woon je op minimaal 10 kilometer van je werk en reis je normaal met de auto of het OV? Verleng dan deze zomer je vakantie gevoel met twee weken waarin je een aantal keer met de fiets naar Zuidas reist. Beweging en buitenlucht liggen voor je klaar!

Meld je aan!