2020/01/23 geplaatst in Afval, Algemeen, Circulair

Symposium ‘Van Ambitie tot Aanpak: Zero Waste’ op 3 maart

Je bedrijfsvoering verduurzamen naar zero waste gaat veel verder dan afval gescheiden inzamelen. Een afvalstroom indammen begint al bij de inkoop. Hoe kun je dit slim én met minder afval als bijproduct doen? En hoe beïnvloed je het gedrag van medewerkers en wat gebeurt er eigenlijk bij de verwerking van je afval? Dit zijn allemaal factoren waar je als organisatie invloed op kunt hebben.

Op dinsdag 3 maart organiseert Green Business Club Nederland het symposium ‘Van Ambitie tot Aanpak: Zero Waste’ om handvatten te geven aan bedrijven en organisaties die hun afvalstromen (verder) willen verduurzamen. In samenwerking met Amsterdam Economic Board, Milieuservice Nederland, Renewi, RVO Nederland en ABN AMRO wordt in Circl, het circulaire paviljoen van Amsterdam Zuidas, een programma gepresenteerd waarbij concrete voorbeelden centraal staan. Daarnaast neemt Jacqueline Cramer, ambassadeur Circulaire Economie en oud-minister van Milieubeheer, ons mee in het circulaire gedachtegoed.

Het programma is met name interessant voor professionals die zich bezighouden met inkoop, contracten, facilitair management en/of afvalstromen. Naast het plenaire gedeelte, zullen er tijdens het lunchprogramma verschillende deelsessies worden aangeboden waarin verschillende aspecten van de verduurzaming van afval specifiek benaderd worden.

Aanmelden kan hier! Je vindt hier ook meer informatie over het programma, dat steeds zal worden bijgewerkt.