Gepost door Green Business Club Utrecht Centraal
2024/04/19 geplaatst in Circulair

Project Opgelapt: meer dan 100 laptops gedoneerd

Op 18 april stond de Utrechtse Uitdaging klaar om laptops in te zamelen in de lobby van het WTC Utrecht. Met resultaat: verschillende bedrijven, organisaties en particulieren hebben maar liefst 100 laptops gedoneerd!

Op deze dag kon je jouw afgeschreven of kapotte laptop doneren aan het project “Opgelapt” van de Utrechtse Uitdaging. Deze laptops krijgen een tweede leven bij mensen die ze echt nodig hebben. Denk hierbij aan cliënten van de Voedselbank, cursisten van Digiwijs 3.0, cliënten van WIJ 3.0, vluchtelingen en andere Utrechters die moeite hebben met digitaal meedoen in onze samenleving.

Dank aan iedereen die hebben gedoneerd en WIJ 3.0 voor het veilig opschonen van de laptops, daar worden veel Utrechters blij mee gemaakt!

Doneren, het kan nog steeds!
Heb jij nog een laptop die je wil doneren? Stuur dan een mail naar info@utrechtseuitdaging.nl. Zij laten weten waar je deze vervolgens kunt afleveren.

Meer informatie
Wil je meer weten over het project? Neem dan contact op met Steven van der Jagt via wgcirculair@greenbusinessclub.nl.

Foto’s gemaakt door: De Utrechtse Uitdaging

Project Opgelapt from Jan Mulder on Vimeo.

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt door de Utrechtse Uitdaging in samenwerking met Industrievereniging Lage Weide, Tussenvoorziening, WIJ 3.0 en Macleasy. De doneer je Laptop-dag werd ondersteund door WTC Utrecht en Green Business Club Utrecht Centraal.