2021/12/20 geplaatst in Algemeen

Pilot 2022: multiparticipantschap Green Business Clubs

We groeien! Het netwerk van Green Business Club (GBC) wordt steeds groter. We starten 2022 met maar liefst 15 lokale GBC’s en de volgende clubs zijn in verschillende stadia van oprichting. Het doet ons goed om te zien dat we steeds meer impact maken met ons groeiende netwerk.

Participant bij meerdere GBC’s
Wat we ook hebben geconstateerd met deze gestage groei van lokale clubs, is dat sommige bedrijven als waardevolle participant bij meerdere clubs (willen) aansluiten. Deze ambitieuze participanten willen we graag bedanken. In 2022 starten we daarom een pilot voor bestaande én nieuwe participanten die bij meerdere GBC’s hun kennis en kunde delen.

Korting op je factuur
Is je bedrijf al aangesloten bij minimaal 3 GBC’s als participant? Dan ontvang je een korting van 10 % op je facturen van deze GBC’s*. Ben je al participant bij één GBC en zie je ook de waarde bij een ander gebied? Laat het ons weten en we vertellen je graag over de pilot!

*Spelregels:
• De korting betreft 10% op de jaarlijkse participantenbijdrage.
• De kortingen gelden bij GBC’s die minimaal 3 jaar actief zijn vanaf de inschrijving bij de KvK.
• De korting geldt bij aansluiting bij minimaal 3 lokale GBC’s (voor landelijk partners bij minimaal 2 lokale GBC’s).
• GBC’s met een ‘light-samenwerking’ met GBC NL doen in principe niet mee aan de kortingsregeling (DPG, Groene Allianties en Calorie Business Club Castricum).
• 2022 betreft een pilotjaar. Begin Q3 2022 evalueren we de regeling en besluiten we met elkaar (bestuur NL, lokale penningmeesters) of de korting blijvend wordt aangeboden en op welke manier.
• Dochterondernemingen uit een moedermaatschappij of een concern, die dezelfde bedrijfsnaam dragen, kunnen gebruik maken van de korting.
• Partners en participanten wordt aangeboden af te zien van de kortingen om deze te ‘doneren’ aan hun lokale GBC. Dit wordt actief gecommuniceerd bij het uitzetten van de kortingsregeling.
• GBC NL onderzoekt in het pilotjaar een passende vermelding van deze donateurs.