PHI Factory

PHI Factory is een gepassioneerd en gedreven adviesbureau. Met een aanstekelijk enthousiasme ondersteunen we organisaties bij het vertalen van de duurzame en circulaire ambities naar praktische projecten en oplossingen.

Dit doen we langs drie sporen. Wij richten ons op:
1) het realiseren van circulaire doelstellingen binnen het inkoopvak, het vormen van circulaire (facilitaire) coalities en duurzame gebouwen
2) het meetbaar maken van de impact en het effect met de PHI Impact Calculator
3) het inspireren en activeren van alle medewerkers in de organisatie door middel van gamified learning met PHI Accelerator.

Duurzaamheid zit in ons DNA: reizen met de trein en digitaal werken. Als circulair expert en ervaringsdeskundigen zetten wij ons voor 100% in om elk project tot een succes te maken. Dit doen wij in co-creatie met onze klanten en partners. We gaan de verbinding aan, delen onze kennis en durven te experimenteren.
#samenversnellen #bethechange en #sharethefun is ons motto.

Wat is de meerwaarde van Green Business Club Nederland voor PHI Factory?
Het gemeenschappelijk netwerk binnen de gebouwde omgeving & FM zorgt ervoor dat we elkaar echt kunnen versterken. We kunnen verbindingen leggen tussen organisaties die echt zorgen voor een versnelling op thema’s als: de eiwittransitie, grondstofstroom uitwisseling, duurzame logistiek, sociale innovatie, regeneratieve bouw en de energie transitie. Op deze manier helpen we elkaar maar ook organisaties met het waarmaken van hun circulaire ambities in de praktijk.

Samen versnellen naar een circulaire en inclusieve economie!