MAAS

WIJ ZIJN MAAS
MAAS behoort tot de landelijke top 3 vendingspelers op het gebied van koffie en thee in combinatie met hand- en voedzame frisdranken en snacks en is koploper op duurzaamheid. Dagelijks ontzorgen wij meer dan 2.197 klanten binnen de zorg, educatie, industrie en de zakelijke markt.

Met een combinatie van aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke koffiemachines, een House of Brands en een klantgericht team van 600 medewerkers bieden wij iedereen toegang tot de beste selectie in koffie, thee, frisdranken en snacks in een uitnodigende omgeving die verbinding faciliteert.

Wij streven naar een beleving bij onze klanten waarin duurzaamheid, kwaliteit en innovatie centraal staan. Zo kan iedereen altijd en overal kan genieten op een verantwoorde manier. Daar wordt iedereen blij van!

Binnen ons duurzame IMPACT beleid hebben wij drie pijlers:

1. IMPACT@ORIGIN: we creëren financiële IMPACT door lokaal te investeren en te zorgen dat de kwaliteit van het leven lokale gemeenschappen sterk verbetert. Dit doen wij in Ethiopië met onze koffie en in Nepal met onze thee.

2. IMPACT@SOCIAL: bijdragen aan Social Return door werkgelegenheid te creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en zo te helpen bij re-integratie in de maatschappij.

3. IMPACT@FOOTPRINT: het minimaliseren van de ecologsiche footprint en het daarbij stimuleren van onze leveranciers om dit ook te doen. Dit doen wij op het gebied van onze machines, afval, water en transport.

Lees meer over onze IMPACT programma’s & CSR doelstellingen in ons Corporate Social Responsibility verslag 2022

Wat is de meerwaarde van Green Business Club Nederland voor MAAS?
Green Business Club Nederland brengt partijen bij elkaar die daadwerkelijk de dingen doen die zij zeggen. Samen met enthousiaste partners werken we aan de verduurzaming van verschillende steden wat interessant is voor MAAS met klanten verspreid over geheel Nederland. Dat zorgt ervoor dat we elkaar op zowel regionaal, als op landelijk niveau kunnen versterken want door te leren in één regio, kunnen we IMPACT gemakkelijker vergroten naar andere regio’s. Deze holistische aanpak zorgt er bijvoorbeeld voor dat we samen versnellen op thema’s, zoals het emissievrij beleveren van klanten en zero waste projecten in meerdere steden. Dit zorgt ervoor dat we samen snel verduurzamen en de wereld zo een stukje mooier kunnen maken.