City Hub

City Hub is een logistieke dienstverlener met hubs aan de rand van binnenstad waar goederen worden opgeslagen. Het bedrijf werkt samen met grote vervoerders die hun goederen bij deze hubs aan de rand van de stad afleveren. Deze goederen worden kort bij City Hub opgeslagen en vervolgens gebundeld met andere goederen tot een goederenstroom. Tot slot wordt deze goederenstroom uitgereden met een elektrisch voertuig door een chauffeur.

Waar veel traditionele logistieke bedrijven de hele dag de binnenstad in- en uitrijden met halfvolle bestelbusjes, rijdt City Hub enkel efficiënte routes met elektrisch vervoer. Dankzij ons eigen softwareplatform Keana en vele partners, is er voor iedere zending een geschikt vervoermiddel beschikbaar. Hiermee voorkomt City Hub dat binnensteden onnodig worden belast.

Los van groene stadsdistributie, levert City Hub ook op andere vlakken een bijdrage aan een duurzamer Nederland. Zo liggen er op het dak van City Hub Utrecht zonnepanelen die de vestiging voor 85% van zijn energiebehoefte voorziet.

Kortom, City Hub stoot zo min mogelijk CO2 uit en gaat altijd voor de meest duurzame oplossing!