UDSRotterdam

Waarom is UDSRotterdam participant geworden van de Green Business Club Rotterdam Centrum?
Duurzaamheid en duurzame bedrijfsvoering zijn van onmiskenbare waarde voor de toekomst. Voor onze leden en onze organisatie. Met de GBC RC halen we expertise in huis en kunnen we gezamenlijk meer impact creëren.

Wat doet UDSRotterdam al op het gebied van duurzaamheid en welke wens/ambitie is er nog?
Duurzaamheid is voor ons een vanzelfsprekende waarde in de keuzes die we maken vanuit het collectief. Of het nou de organisatie van een event is of om de inkoop van producten of diensten gaat: Duurzaamheid is daarbij steeds doorslaggevend. Dat betekent bijvoorbeeld dat we de voorkeur geven aan lokale leveranciers en producten die hergebruikt kunnen worden en zo min mogelijk CO2-uitstoot genereren.

Hoe kan Green Business Club Rotterdam Centrum daar een rol in vervullen?
Met de expertise van de GBC RC kunnen we in 2022 een toolbox voor onze leden ontwikkelen waarin concrete aanbevelingen, quick wins en kansen voor een duurzame bedrijfsvoering zijn opgenomen gericht op de onderwerpen energie, afval & circulariteit, logistiek, mobiliteit en klimaatadaptatie

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij Green Business Club Rotterdam Centrum?
Ik, Marlou van Cappellen, ben namens UDSRotterdam betrokken als participant bij de GBC RC en fungeer als link tussen de GBC RC en onze leden.