The Green House

Waarom is The Green House participant van de Green Business Club Utrecht Centraal?

Bij Restaurant The Green House barst het van de circulaire ambities en verhalen. In een circulaire economie zorgen we dat grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde houden. Dit betekent ook dat als we écht circulair willen werken, we dat met elkaar moeten doen. Dat vraagt om een nieuwe manier van denken én doen. Daar past de samenwerking met Green Business Club Utrecht uitstekend bij.

the-green-house

Wat doet The Green House al op het gebied van duurzaamheid en welke wens is er nog?

Eten, drinken en gastvrijheid verbindt en kan inspireren tot nieuwe ideeën en connecties. En dat is precies wat we willen creëren met The Green House; een plek waar nieuwe verbindingen ontstaan. Een broedplaats voor circulariteit, van én voor iedereen. The Green House wordt ook een podium voor de voorlopers van het circulaire denken die een publiek zoeken waarmee ze hun ideeën kunnen delen of waar ideeën tot leven komen. Bovendien een plek waar je geniet van lekker eten en drinken in een comfortabele omgeving en je geïnspireerd raakt door de vele verhalen en voorbeelden over circulariteit.

In navolging op bovenstaande vraag: hoe kan de GBCU hierbij helpen?

Of The Green House zelf het circulaire ei van Columbus al heeft gevonden? Zeker niet! Circulariteit is ook voor ons nog een code om te kraken. We willen onszelf en anderen blijven – waaronder de leden van Green Business Club Utrecht – uitdagen om samen te zoeken naar oplossingen om duurzame/circulaire ambities in de toekomst te realiseren.