Edge Technologies

EDGE is een vastgoedbedrijf dat gespecialiseerd is in een nieuwe generatie hightech gebouwen die de gezondheid en het welzijn van hun huurders en de planeet op de eerste plaats zetten. Wij willen de moderne werkplek opnieuw uitvinden als een inspirerende drijfveer voor gezondheid, duurzaamheid en innovatie. EDGE is opgericht in januari 2018 en combineert tientallen jaren ervaring in vastgoed met bewezen innovatie, big data analytics, slimme technologie en slimme systemen.

Waarom is EDGE participant van Green Business Club Zuidas?
We maken deel uit van de Zuidasomgeving en sluiten aan bij het doel om er een duurzame wijk van te maken. Twee van onze gebouwen zijn hier te vinden, The Edge en EDGE Olympic, die de meest duurzame projecten in het gebied vertegenwoordigen. Wij vinden het belangrijk om kennis en inzichten te delen en te verbinden met andere bedrijven in Zuidas.

Wat doet EDGE al op het gebied van duurzaamheid?
We ontwikkelen onze gebouwen holistisch en laten daarbij de nodige ruimte voor creativiteit en innovatie. Onze aanpak is gebaseerd op vier pijlers – welzijn, duurzaamheid, design en technologie, die volledig worden omarmd in onze blauwdruk voor de ontwikkeling van gebouwen.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Door te blijven aandringen op bewustwording en urgentie rond alle onderwerpen met betrekking tot duurzaamheid en door samenwerking  mogelijk te maken om deze doelen te bereiken. Het verbinden van bedrijven kan alleen maar leiden tot positieve resultaten.