Leferink

Leferink geeft werk ruimte
Leferink ontwerpt, realiseert, financiert en onderhoudt duurzame werkomgevingen waarbij de mens centraal staat. Werkomgevingen die ontzorgen, inspireren & motiveren en tegelijk functioneel en comfortabel zijn. Want het beste uit jezelf halen begint bij een ruimte waarin jij je prettig én veilig voelt. Met deze missie heeft Leferink al vele werkomgevingen mogen realiseren. Of er nu belangrijk medisch onderzoek plaatsvindt of de jeugd er een opleiding volgt: Leferink vliegt het aan met opgestroopte mouwen. Zo geven we letterlijk en figuurlijk werk ruimte.

Hart voor mens en materiaal
Wij houden ervan om verder te kijken waar anderen stoppen. Die motivatie combineren we met een warm kloppend hart voor mens en materiaal. Het gevolg daarvan is dat we duurzaamheid en circulariteit inmiddels in al onze processen hebben doorgevoerd. We hergebruiken materialen zoveel mogelijk binnen de bestaande inrichting. Past het daar niet meer, dan herplaatsen we het ergens anders. En is een product echt aan het einde van zijn levenscyclus, dan verwerken we het circulair. Een mooi voorbeeld daarvan is onze ROOND®-collectie. Die collectie bestaat uit banken, krukjes en kussens die we hebben gemaakt van afgedankte materialen. Wij zien zulke materialen als een grondstof en bouwen er weer wat nieuws van. En dat zít lekker!

Innovatie realiseer je niet alleen
Leferink zet haar expertise op het vlak van de circulaire transitie in om bij te dragen aan een duurzame wereld. Elke stap richting meer duurzaamheid is er één. Daarom beginnen we in Twente en bouwen we van daaruit ons netwerk steeds verder uit. Met die gedachte zijn we lid geworden van de Green Business Club Twente. In deze groep van professionals delen we onze kennis én vergaren we nieuwe kennis vanuit andere werkvelden. Door samen op te trekken, van elkaar te leren en vooral samen te werken kunnen we mooie, nieuwe en vooral concrete stappen zetten.