Houthoff

Met meer dan 300 advocaten, notarissen en belastingadviseurs is Houthoff één van de grootste advocatenkantoren van Nederland. De afgelopen jaren hebben wij flinke stappen gezet op het gebied van duurzame bedrijfsvoering, want duurzaam ondernemen ligt in het verlengde van ons streven naar de hoogste standaarden.

Waarom is Houthoff participant van Green Business Club Zuidas?
Wij streven naar meer bewustwording rondom duurzaamheid. Samen met de andere participanten van Green Business Club Zuidas werken wij aan het creëren van een duurzame werkomgeving. Dit doen wij door bij te dragen aan projecten op het gebied van energie, mobiliteit, mensen, water en afval. In Rotterdam is ons kantoor participant van Green Business Club Rotterdam Centrum.

Wat doet Houthoff op het gebied van duurzaamheid?
Jaarlijks berekent een externe partij onze CO2-voetafdruk. Deze vormt de basis voor ons duurzaamheidsbeleid. Daarnaast bieden wij alle kantoorgenoten de mogelijkheid mee te denken over duurzame initiatieven die lijden tot het verkleinen van onze ecologische voetafdruk.

Naast de verduurzaming van onze kantoren heeft duurzaam werkgeverschap bij ons een hoge prioriteit. Wij streven naar het creëren van een diverse, inclusieve én veilige werkomgeving, want jezelf kunnen zijn op je werk is het allerbelangrijkst.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Wij geloven dat we door samen te werken nog meer impact kunnen maken. Green Business Club Zuidas helpt ons op het gebied van kennisdeling en bij het opzetten van samenwerkingsverbanden.