Fun Forest Amsterdam

Klimpark Fun Forest ligt bij het entreegebied van het Amsterdamse Bos, tegenover De Boswinkel. In het klimpark beweeg je je via touwen, ladders, bruggen en tokkelbanen door de bomen. Fun Forest heeft negen parcoursen van 4 tot 15 meter hoogte die allemaal verschillen in moeilijkheidsgraad, waardoor klimmen geschikt is voor jong en oud.

Waarom is Fun Forest participant van Green Business Club Zuidas?
Naast dat wij een klimbos zijn waar je een geweldige dag in de natuur beleeft, zijn wij ook een sociale onderneming met een duidelijke missie: jonge mensen die moeilijk aan een baan komen een leer- en werkplek te bieden in ons team.

Wat doet Fun Forest al op het gebied van duurzaamheid?

Er zijn vier manieren waarop wij impact maken:
1. Het belang van een inclusieve maatschappij demonstreren.
2. Leer- en werkplekken bieden aan jonge mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.
3. Trainingen bieden aan jonge mensen. Ons team krijgt aan het begin van hun werkperiode een training om bij Fun Forest te kunnen werken. Tijdens hun werktijd kunnen ze er zelf voor kiezen om hun “portefeuille” uit te breiden met nieuwe trainingen.
4. Mensen in contact brengen met de natuur door ze sportieve activiteiten aan te bieden tussen de bomen.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Hoewel Fun Forest specialist is op het gebied van arbeidsparticipatie en inclusief werkgeverschap, lopen wij nog wel achter waar het gaat om andere duurzame initiatieven. Wij hopen meer te leren waar het gaat om Zero Waste, verduurzaming van reizen en transport en de energietransitie.