EQUANS

Equans is wereldleider in technische dienstverlening en maakt deel uit van de internationale beursgenoteerde Bouygues groep. Wij helpen klanten in het realiseren en versnellen van de 3 grote transities: de energie, digitale en industriële transitie. Dat doen we in Nederland met 5.500 medewerkers op 29 locaties en wereldwijd met 90.000 medewerkers in 20 landen.   

We ontwerpen, bouwen, beheren, innoveren, financieren en onderhouden technische installaties voor onze klanten. Ook beschikken we over een uitstekende technische knowhow en zetten duurzame oplossingen op maat in om de gebouwen, installaties, systemen en processen van onze klanten te optimaliseren. Zo maken we gebieden, steden, industrieën en gebouwen efficiënt en veilig en verbinden ze met elkaar.  

Onze technische specialisten hebben een unieke combinatie van expertise op het gebied van onder meer HVAC, koel- en vriestechnologie, fire safety & security, facility management, digitalisering & ICT, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en robotica.  

Equans is de leider in het versnellen van de transitie van onze klanten naar een duurzame wereld. 

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Green Business Club Zuidas geeft ons de mogelijkheid om samen met onze (potentiële) klanten concreet met verduurzaming en energiebesparing bezig te zijn. Wij delen onze technische kennis en expertise, maar wij leren ook van de best practices van andere partijen. Green Business Club Zuidas brengt partijen bij elkaar die enthousiast en ambitieus zijn op het gebied van duurzaamheid, net als wij.