Dynamo Amsterdam

De Amsterdamse welzijnsorganisatie Dynamo helpt bewoners om actief mee te doen aan de samenleving, zodat niemand aan de kant hoeft te staan. Amsterdammers die mee willen doen in de buurt of die hulp nodig hebben, kunnen terecht bij Dynamo.
Dynamo beweegt tot meedoen!

Waarom is jouw bedrijf participant van Green Business Club Zuidas? 
Wij hopen als bedrijf geïnspireerd te raken door de vele duurzame en positieve projecten die door en rondom Green Business Club Zuidas worden georganiseerd.
Verder willen we graag een stevigere brug slaan tussen de buurt en de Zuidas, zeker gezien ons werkgebied (Buitenveldert en Rivierenbuurt). Daar waar we wel in hetzelfde gebied werkzaam en gevestigd zijn, is er nog te weinig uitwisseling tussen de verschillende doelgroepen (ras echte Amsterdammers en expats, ouderen en het werkende leven, kwetsbare buurtbewoners en niet kwetsbare werknemers, etc.). Wij hopen door ons participantschap bij Green Business Club Zuidas een bijdrage te kunnen leveren aan deze uitwisseling, met alle positieve gevolgen van dien.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid?
Op het gebied van duurzaamheid lopen wij nog achter. We willen en moeten die omslag gaan maken en ons beleid onder de loop gaan nemen. Aansluiten bij Green Business Club Zuidas is onze eerste stap in die richting.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Graag zouden wij een keer in gesprek willen gaan met een expert op dit gebied die ons vervolgens kan adviseren in de te nemen keuzes.