BDL-Grouptravel

Duurzaamheid staat uiteraard op de agenda van BDL-Grouptravel maar vooral ook op mijn persoonlijke agenda. Als zelfstandig ondernemer zijn werk en privé niet echt gescheiden in mijn leven.

Niet alleen ondernemers, maar alle mensen zouden zich bewust moeten zijn van hun gedrag op de leefomgeving. Bewustwording is een van de redenen dat ik lid ben geworden van de Green Business Club Twente. Duurzaam ondernemen valt niet altijd mee, vooral niet als organisator van (vlieg)reizen, maar ook dan is bewust kiezen mogelijk.

Heel bewust hebben we voor ons huis/kantoor gekozen voor groene energie en hebben we zonnepanelen op het dak. Heel bewust produceren we zo min mogelijk afval en scheiden we het. Heel bewust printen we zo min mogelijk papier.

Maar er is vast en zeker meer mogelijk en ik hoop vooral veel te leren van de GBC en de mede-participanten. Graag wil ik deze mooie aarde, waarvan ik door mijn reizen al veel heb mogen zien, op een goede, duurzame manier ‘doorgeven’ aan onze kinderen en leefbaar houden voor iedereen!