ArboNed

Waarom is jouw bedrijf participant van de Green Business Club Arnhem Gelderse Poort?
Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een levendig en toekomstbestendig park. Door mee te denken en aanwezig te zijn, komen we gezamenlijk verder.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid en welke wens is er nog?
Wij focussen ons als ArboNed vooral op de duurzame inzetbaarheid van werknemers. Dat doen we door mkb-ondernemers te helpen met alle (preventieve) arbozaken. Zo kunnen zij hun mensen gezond houden en kunnen ze blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Ook op het gebied van duurzaam bouwen is er binnen ons bedrijf een mooi voorbeeld te noemen. Het hoofdkantoor van HumanTotalCare, waar ArboNed onderdeel van is, is gebouwd volgens de WELL Building Standard en BREEAM-NL. Met als doel: het gezondste gebouw van Nederland realiseren met veel aandacht voor het welzijn van de medewerkers.

Wat is je persoonlijke betrokkenheid bij de Green Business Club Arnhem Gelderse Poort?
Inmiddels werk ik al 10 jaar op de Gelderse Poort en heb ik positieve en negatieve ontwikkelingen gezien. Van een park met veel leegstand en weinig leuke aankleding word ik in ieder geval niet blij. Aan de andere kant ben ik erg blij met de bereikbaarheid van het park en de aanwezigheid van een fijne plek om te kunnen genieten van een lekkere lunch. Uiteraard wil ik graag meedenken om tot verdere verbetering te komen.