Acre

Acre is executive search bedrijf wereldwijd marktleider voor rollen binnen Sustainability, responsible investement & ESG, clean tech & green energy en EH&Q. Acre heeft kantoren in Amsterdam, London en New York en heeft in de afgelopen zeventien jaar kandidaten in 70 landen geplaatst.

Waarom is Acre participant van Green Business Club Zuidas?
Wij hebben een wereldwijde focus, maar willen ons met ons netwerk ook lokaal inzetten om ook lokaal een impact te maken en zo de lokale community te ondersteunen.

Wat doet het bedrijf al op het gebied van duurzaamheid?
Acre is executive search bedrijf wereldwijd marktleider voor rollen binnen Sustainability, responsible investement & ESG, clean tech & green energy en EH&Q. Inde afelopen 17 jaar hebben wij honderden bedrijven ondersteund om duurzamer te worden, met name door onze oplossingen binnen talent management & werving en selectie. Daarnaast ondersteunen wij met onze Acre Foundation verschillende organisaties en zijn wij lead partner van Plastic Oceans UK.

Hoe kan Green Business Club Zuidas helpen bij verdere verduurzaming?
Wij zien de kracht van GBC Zuidas met name in het lokaal omzetten van landelijke plannen en richtlijnen op lokaal niveau om zo een sterke impact te maken. Tevens zie ik veel mogelijkheden rondom training, presentaties en educatie.